ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από την μελέτη 
                  και  αρχικό σχεδιασμό 
                                                 ...... στην κατασκευή

Η SICAP sa είναι μέλος του ομίλου SABO, έχει έδρα στο Βασιλικό Χαλκίδας, ιδρύθηκε το 1992 και εξειδικεύεται σε έργα οικοδομικών και βιομηχανικών κατασκευών συμπληρώνοντας έτσι τις δραστηριότητες των υπολοίπων εταιρειών του ομίλου και εξασφαλίζοντας τους την δυνατότητα να υλοποιούν μεγάλες βιομηχανικές κατασκευές με το κλειδί στο χέρι.

Ο όμιλος SABO απασχολεί σήμερα πάνω από 260 άτομα και έχει κύκλο εργασιών πάνω από 40 εκ. €.
Με την 25ετη παρουσία του ομίλου στον τομέα των κατασκευών και την συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία εγγυώνται σωστές κατασκευές, αξιοπιστία, ανταγωνιστικό κόστος και άμεση τεχνική βοήθεια μετά την εγκατάσταση.

Η δραστηριότητα της SICAP sa εκτείνεται στους ακόλουθους τομείς:

1. Ανέγερση νέων βιομηχανικών μονάδων με φέροντα οργανισμό από σκυρόδεμα ή χάλυβα  και σύμμεικτες κατασκευές, καθώς και ανακαίνιση υφισταμένων οικοδομημάτων και εγκαταστάσεων.

2. Κατασκευή Λιμενικών, Υδραυλικών και έργων Οδοποιίας, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα έχοντας στην διάθεση της σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό όπως συγκρότημα και μηχανήματα ασφάλτου καθώς και χωματουργικά μηχανήματα.

3.  Κατασκευή φούρνων και Ξηραντηρίων για τούβλα και κεραμίδια στην Ελλαδα και το εξωτερικό.

4. Οικιστικές κατασκευές: Μονοκατοικίες, Πολυκατοικίες, Συγκροτήματα κατοικιών.

Η εταιρεία στελεχώνεται από πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, τοπογράφους μηχανικούς, οικονομολόγους και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.
Με τους εξειδικευμένους τεχνικούς, τα έμπειρα συνεργεία και τον σύγχρονο εξοπλισμό της είναι σε θέση να προσφέρει άμεσες και λειτουργικές λύσεις τόσο για την ανέγερση βιομηχανικών μονάδων όσο και για την κατασκευή έργων πολιτικού μηχανικού και μηχανολόγου μηχανικού.     

Περισσότερα για τον Όμιλο SABO